Usluge

PORESKI KONSALTING
Tu smo za svaku Vašu nedoumicu u vezi sa poreskim pitanjima. Naši stručnjaci imaju rešenje za svaku situaciju, redovno prate aktuelnosti I učestvuju na svim relevantnim seminarima u vezi sa poreskim propisima.
 
FINANSIJSKI KONSALTING
Smanjite Vaše troškove uz stručne savete naših finansijskih eksperata.
 
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Brigu o svojim poslovnim knjigama prepustite našem stručnom timu koji će se sa najvećom pažnjom starati o Vašem poslovanju.
 
INTERNA KONTROLA
Uz našu pomoć steknite pravu sliku o svom poslovanju i blagovremeno otklonite sve nedostatke u vođenju poslovnih knjiga.
 
OSNIVANJE PRIVREDNIH SUBJEKATA
Osnivate firmu I ne znate odakle da počnete? Ne brinite, mi imamo višegodišnje iskustvo koje će Vam pomoći da na najlakši način započnete svoj novi posao, uz stručnu podršku I najmanje napora.
 
IZRADA STUDIJE O TRANSFERNIM CENAMA
Nas strucni tim ce skladu sa Zakonom o porezu na dobit pravnih lica u Republici Srbiji, kao i Pravilnikom o transfernim cenama izraditi elaborat o transfernim cenama.

nova 2

new

ZASTUPANJE U POSTUPKU PORESKE KONTROLE
Dugogodisnje iskustvo u postupcima kontrole Poreske uprave naša su preporuka.
 
SPROVOĐENJE LIKVIDACIJE
Postupak likvidacije biće značajno lakši uz našu podršku I stručne savete.
 
SPAJANJE, PRIPAJANJE I PREUZIMANJE PRIVREDNIH SUBJEKATA
Svi procesi izmena statusa privrednih subjekata sa sobom nose izazove koje ćete lakše prevazići uz našu pomoć.
 
IZRADA DOKUMENTACIJE ZA KREDITE KOD POSLOVNIH BANAKA
Ukoliko Vam je potrebno kreditiranje poslovanja, zajedno sa Vama pripremamo svu potrebnu dokumentaciju  za dobijanje kredita.
 
USLUGE U VEZI SA RADNIM ODNOSIMA
 
Pomoći ćemo Vam pri odabiru najboljih kandidata za Vas, olakšati proces selekcije I sprovesti administrativne obaveze u vezi sa njim (prijava I odjava radnika). Svakog meseca možete očekivati potpuno precizan I efikasan obračun zarada od strane naših stručnjaka.